top of page

Kylmin mahdollinen ilmastonmuutos
Samalla kun maapallon keskilämpötila ylitti syksyllä ensimmäisen kerran +1,5°C tason, Suomessa hampaat kalisevat ennätyspakkasten kourissa. Talvi Pohjanmaalla alkoi aivan täytenä jo varhain lokakuussa, ja viljelijöiden kynnöt jäivät tekemättä. Myös Carborealin hiilinielujen istuttaminen loppui ennen aikojaan todella kylmien kelien vuoksi. Nyt heti vuodenvaihteen jälkeen on ennustettu historiallisen kylmiä ilmoja, on jopa puhuttu suomen kaikkien aikojen pakkasennätyksen rikkoutumisesta!


Moni on siksi Suomessa kyseenalaistanut koko ilmaston lämpenemisen, mutta tämähän päinvastoin todistaa ilmaston muuttumisen faktaa. Ilmastoasiantuntijat ovat varoittaneet koko ajan sään ääri-ilmiöiden lisääntymisellä, ja tämä nyt todellakin näyttää sille! Joten tehdään nyt täydellä terällä ilmastotyötä, sitä tarvitaan mikäli emme halua, että Suomessa on kesällä +40°C ja talvella -40°C pitkiä ajanjaksoja.


Carboreal tarjoaa avaimet ilmastotyöhön jokaiselle, sijoittajana tai hiilinielu-asiakkaana. Torjutaan yhdessä ennätyspakkasia.Antti Kangas

Carboreal Oy hallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja

Comments


bottom of page