top of page

Sieviläinen: “Carboreal Oy ja yritysten hiilidioksidipäästöjen kompensointi metsiä istuttamalla”

Päivitetty: 2 päivää sitten

Tiesitkö, että me Carborealilla metsitämme joutomaita ja viljelystä poistettuja peltoja, sekä muutamme ne biologisiksi hiilinieluiksi? Tässä uutisessa nostamme viimeisimmän mediamaininnan Carborealista, jotta pääsette tutustumaan toimintaamme paremmin.


Hiilijalanjäljen kompensointi metsitysprojektin avulla


Carborealista julkaistiin artikkeli paikallislehti Sieviläisessä 13.3.2024, jota varten pääsimme kertomaan liiketoiminnamme ytimestä, metsitysprojekteista. Vuodelta 2023 luonnollisen hiilensidonnan tulokseksi kirjattiin 100 000 CO2 eq tonnia ja tavoitteena tälle vuodelle on saavuttaa miljoonan tonnin raja.


“Carboreal on kasvanut lyhyessä ajassa merkittäväksi yritysten hiilijalanjäljen pienentämiseen tarkoitettujen hiilikompensaatiopalvelujen tarjoajaksi Suomessa. Keväällä 2023 perustetun yrityksen palveluksessa on tällä hetkellä koko- tai osa-aikaisina työntekijöinä 17 henkilöä, jonka lisäksi Carboreal työllistää yhteistyökumppaneitaan alihankintaostojen kautta,” kuvailee Sieviläinen Carborealin yritystoimintaa.


“Asiakkaille tarjoamamme metsitysprojektit eivät ainoastaan edistä hiilensidontaa, vaan myös lisäävät ekosysteemin biodiversiteettia, eli monimuotoisuutta, sekä toipumiskykyä eli resilienssiä. Pienennämme yrityksien hiilijalanjälkeä ostamalla viljelykäytösta pois jääneitä peltoja ja joutomaita, samalla raivaten ja istuttaen näille maa-alueille kuusta ja mäntyä," kertovat perustajaosakkaat maatalousyrittäjä-kansanedustaja Antti Kangas ja bioenergia- ja metsäasiantuntija Aleksi Vilén.


Yritys, kiinnostaako kompensointi? Haluatko osallistua ilmastonmuutoksen haasteiden ratkaisuun konkreettisten toimien, kuten hiilidioksidipäästöjen vähentämisen ja päästökompensaation avulla? 


Mikäli kiinnostuit Carboreal Oy:n palveluista, voit olla meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla +358 505488751.


Artikkeli on julkaistu Sieviläisen näköislehdessä 13.3.2024.Carboreal Oy ja yritysten hiilidioksidipäästöjen kompensointi
Carboreal Oy ja yritysten hiilidioksidipäästöjen kompensointi


Comments


bottom of page